Βαπτίσεις

Θέλετε να ξεκινήσετε τη διοργάνωση της βάφτισης του μωρού σας και δεν ξέρετε από που να αρχίσετε; Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Αφού επιλέξετε το θέμα και τα χρώματα που θέλετε να πλαισιώσουν τη βάπτιση του μωρού σας, θα πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο χώρο για να γιορτάσετε το ευχάριστο γεγονός με τα αγαπημένα να σας πρόσωπα.

Στο Πέτρινο διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εκδηλώσεων μεγάλης χωρητικότητας, πολλές γευστικές επιλογές και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, στοιχεία που μπορούν να συνθέσουν την πιο όμορφη εκδήλωση για τη βάπτιση του παιδιού σας. Οι αίθουσες μας κλιματίζονται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε αμέτρητες επιλογές και μοναδικές λύσεις για το στολισμό, την ψυχαγωγία των παιδιών, τη μουσική και το φωτισμό της εκδήλωσής σας.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα υπέροχο σκηνικό που θα ταιριάζει στην προσωπικότητα και το στυλ σας και θα μείνει αξέχαστο τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας!

PHOTO GALLERY
MENU
 

Extra Παροχές1.Φωτογράφος

Φωτογραφίζει τα όνειρά σας! Συνεργαζόμαστε με επαγγελματία φωτογράφο με πολυετή παρουσία στο χώρο της φωτογραφίας, ο οποίος θα αναλάβει να αποτυπώσει αναπάντεχες στιγμές της δεξίωσης της βάπτισης σας, με ευκρίνεια και δημιουργικότητα.2.Στολισμοί

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να δώσουν στο στολισμό της εκδήλωσής σας στοιχεία από τη δική σας προσωπικότητα.3.Μουσική και Dj’s

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους Dj’s που θα σας προτείνουν αξιόπιστες λύσεις για τη μουσική, την ηχητική και τη φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσή σας, χωρίς κάποιο περιορισμό στο χρόνο και στις μουσικές επιλογές.
Προτάσεις και συμβουλές με έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες που μπορούν να μεταμορφώσουν μια απλή μέρα σε μια μαγική νύχτα και να δημιουργήσουν παντοτινές αναμνήσεις.4.Ο χώρος μας

Ο χώρος της πισίνας προσαρμόζεται για καλοκαιρινές και χειμερινές δεξιώσεις. Ο χώρος αυτός κλιματίζεται όλο το χρόνο5.Απασχόληση παιδιών (Κλόουν - Ανιματέρ )

Συνεργαζόμαστε με εμπείρους κλόουν και ανιματέρ, οι οποίοι θα αναλάβουν να απασχολήσουν τα παιδιά σας καθόλη τη διάρκεια της δεξίωσης και μέσα από το ποιοτικό παιχνίδι να τους χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά.